GRIP wil meer bewustwording creëren over gelijke rechten, gelijke kansen en inclusie. Heel belangrijk daarvoor is dat we steeds meer mensen kunnen bereiken met onze informatie. U kunt ons helpen! 

campagne

Facebook 

Hoe meer mensen GRIP Kom op voor inclusie liken, hoe beter natuurlijk.

Hebt u GRIP nog niet geliked maar sympathiseert u met het streven naar gelijke rechten?

  • Doe het vandaag nog! U krijgt dan vanzelf heel veel extra info, weetjes, initiatieven over gelijke rechten van personen met een handicap.

Hebt u GRIP wel al geliked?

  • Fantastisch!

→ Extra: U kan ons helpen om de aandacht voor de rechten van personen met een handicap nog te vergroten, door vrienden op facebook voor te stellen GRIP Kom op voor inclusie te liken.

Nieuwsbrief

Bent u al ingeschreven op onze digitale nieuwsbrief?

Ongeveer elke maand versturen we een mail met een overzicht van de belangrijkste website-artikels van de afgelopen tijd. 

  • U kan zich inschrijven via www.gripvzw.be. Aan de linkerkant in het midden kan u uw naam en emailadres invullen.

→ Extra: Kent u mensen die interesse hebben voor het thema mensenrechten van personen met een handicap, inclusie in werk, onderwijs, inkomen, wonen, ondersteuning? Misschien willen zij zich ook inschrijven?

Samen zorgen we voor meer bewustwording.

Dankuwel!

Financiële steun

U kan GRIP ook financieel steunen. 

  • We kunnen rekenen op een subsidie van de Vlaamse overheid. Maar om onze ambities waar te maken hebben we nood aan vrijwillige bijdragen van mensen en organisaties die achter onze doelstellingen staan.
  • Meer informatie over waar giften naar toe gaan en hoe u een gift kan doen, vindt u hier: Informatie over GRIP financieel steunen

gelijke kansen