GRIP treft maatregelen vanwege het coronavirus. Het team doet telewerk. Wil je ons bereiken? Dan doe je dit best per mail. De mailadressen van het personeel staan in het navigatiemenu onder 'over ons' en dan 'stafmedewerkers'. Voor dringende zaken mag je bellen met Patrick Vandelanotte (Coördinator van GRIP) op 0496/293111.

Met de trein

Je kan in Brussel-Noord uitstappen. Ga naar buiten via de uitgang rechts (voorbij Carrefour Express), rechtdoor en daal de trappen rechts af en neem de Vooruitgangstraat, recht voor je. De Vooruitgangstraat loopt parallel met het tramspoor en de spoorweg. Je vindt het Aromagebouw aan de linkerkant, net voorbij de tunnel waar de tram onder de spoorweg doorrijdt. Het gebouw ligt op 8 minuten wandelen.

Rolstoelgebruikers die aankomen in het station: er is geen assistentie-paal dus je moet assistentie vragen aan de loketten. Er is een lift naar het gelijkvloers. Rolstoelgebruikers die vertrekken uit het station: via de standplaats van de taxi’s en de wachtzaal van Eurolines, kan je de lift nemen naar de loketten (op niveau 1). Alternatief is er een helling maar die is redelijk stijl.

Met de tram

Tram 3, 4, 25 en 55 stopt aan halte Thomas (tegenover het kantoor van GRIP).

Met de auto

Van op de kleine ring rond Brussel (vijfhoek), neem je aan 'Jacqmain' de Koning Albert-II laan. Voorbij de Belgacomtoren en het Noordstation steek je de rotonde over en sla je rechtsaf. Vóór de spoorwegbrug sla je links de Vooruitgangstraat in.

Contact

Vooruitgangstraat 323

1030 Brussel

Mail ons:
info@gripvzw.be

Bel ons: Momenteel enkel per mail bereikbaar

 

 

Stuur ons een bericht

Velden met een * zijn verplicht.
Verberg submenu