Tijd voor inclusie !

Tijd voor inclusie !

"Niet meer apart" -  "Wij horen erbij"  -  "Inclusie NU"  - "Gelijke rechten"  - "Gelijke kansen" - "Kom op voor inclusie" 

12 speerpunten verkiezingen in beeld

Voor de verkiezingen van 26 mei 2019 schreef GRIP een Politiek Memorandum. Daarin staat wat we verwachten van de politici die beslissen over het regeerakkoord en de nieuwe beleidsnota's van de nieuwe ministers. Er moet nog veel gebeuren om inclusie echt op de rails te zetten. 

Lees het Politiek Memorandum.

Per domein selecteerden we ook 1 speerpunt. Telkens het belangrijkste punt wat ons betreft. 

Bekijk de 12 speerpunten. 

De affiche hiernaast geeft de 12 speerpunten en hun domeinen weer. Je kan hem afprinten en ophangen, of hem mee helpen verspreiden via mail en dergelijke. Zo help je GRIP om deze voorstellen onder de aandacht te brengen!

Ook na de verkiezingen, wanneer de regering gevormd wordt, het regeerakkoord geschreven wordt, de nieuwe ministers hun beleidsnota's opmaken blijft deze affiche relevant. 

Download de affiche 'Tijd voor inclusie' in pdf 

Politiek debat

Je kan je ook nog steeds inschrijven voor ons Politiek Debat, in de marge van de REVA-beurs voor hulpmiddelen. Dit gaat door op 27 april van 13u tot 14.45u in Flanders Expo te Gent. We bevragen 6 politici over welke maatregelen zij willen nemen om inclusie alle kansen te geven.

Alle info en gratis inkomkaart via volgende link. 

Gerelateerde artikels

Verberg submenu